Frisør MIWA i Dragør - Mia Walther

Mia afsluttede sin 4-årig frisøruddannelse i år 2003.

Gennem hele sin elevtid, arbejdede hun som assistent i salonen "Art de coiffure" på Amager. Efter at have gjort uddannelsen færdig, valgte hun at fortsætte som frisør i salonen, for at lære endnu mere og samle yderligere erfaring.

Passionen for frisørfaget gav Mia lysten til at udforske flere sider af den spændende branche, og dermed muligheden for at kombinere det med en mere udfordrende og varierende hverdag.

Glade kunder i frisørsalonen fra Kastrup, Tårnby & Dragør. Hun valgte derfor at fortsætte på egen hånd, og lever nu dagligt af at gøre sine kunder smukke, når de har brug for det, og tid til det. Dagligt tager hun smilende imod hendes kunder fra hele området omkring Kastrup, Tårnby og Dragør i hendes frisørsalon.

Mia realiserede sin drøm og har arbejdet som assistent hos en af Skandinaviens dygtigste hair and makeup artist, (Sidsel Marie Bøg). De lavede modeshows bla. (Copenhagen Fashion Week) hos kendte designere som, Mads Nørregaard, Baum und Pherdgarten, Muus, Ann Hagen, og mange flere. Reklamer på tv. og i modeblade.

Nu har Mia trukket sig lidt i baggrunden igen og er begyndt at arbejde fra hendes frisørsalon igen i Dragør. Det har været sjovt og lærerigt siger hun, men nu er hun selv blevet mor, og det tager jo en stor del af ens tid. som hun selv siger.

Frisør MIWA, Lundegård Strandvej 7, 2791 Dragør
Tlf. 22759706